0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

HERBALIFELINE

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Herbalifeline® este un supliment de omega 3, bogat în acizii graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA, cunoscuţi pentru aportul lor la menţinerea sănătăţii inimii.
114,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Only 10 left


Cod: 0065

Detalii

Herbalifeline® este un supliment de omega 3, bogat în acizii graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA, cunoscuţi pentru aportul lor la menţinerea sănătăţii inimii.

BENEFICII CHEIE

  •  Bogat în EPA și DHA, pentru o inimă sănătoasă. Pentru a obţine aceste efecte benefice, consumaţi zilnic 250mg EPA&DHA, după cum recomandă EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară)
  •  Consumul de acizi grași Omega 3 ajută la menţinerea sănătăţii inimii; cum organismul nu produce o cantitate adecvată, aceștia trebuie obţinuţi din surse externe
  •  DHA contribuie și la buna funcţionare a creierului și la o vedere normală
  •  Conţine uleiuri esenţiale, pentru un gust proaspăt


CUM TE POATE AJUTA?
Studiile au arătat că dietele occidentale sunt sărace în acizi grași omega-3 cu lanţ lung (EPA & DHA), de aceea, suplimentele sunt benefice. Nutriţioniștii recomandă consumul de pește de 2 sau 3 ori pe săptămână, pentru a asigura aportul de omega 3 corespunzător.

ADMINISTRARE
1-3 capsule, de trei ori pe zi, de preferat în timpul meselor.

90 de capsule

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Efect/Rezultat
Pret
Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice. Produsele Herbalife sunt din plante si sunt disponibile numai prin Distribuitori Independenti. Pentru rezultate optime folositi acest produs in asociere cu alte produse Herbalife, pentru sanatate si controlul greutatii.