0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Suplimenți alimentari

Datorita programului zilnic incarcate posibil sa nu avem intotdeauna timp sa includem toate ingredientele de care avem nevoie pentru o dieta echilibrata.


Suplimentii alimentari va ajuta sa va asigurati toate vitaminele si mineralele esentiale si alte substante nutritive vitale in dieta dvs. 

Consumul zilnic de multivitamine reprezinta

o modalitate excelenta pentru a va asigura ca primiti

cantitatea necesara de substante nutritive. Este de asemenea

Majoriatea oamenilor nu includ in dieta lor cantitatea de substante nutitive recomandate de Ministerul Sanatatii. Cantitatile zilnice recomandate sunt bazate pe un minim necesar pentru evitarea deficientelor nutritive. Persoanele care tin cure de slabire, in mod special, nu reusesc sa-si asigure cantitatea adecvata de substante nutitive.o fundatie solida pe care puteti construi programe personalizate de suplimentare a nutritiei, pentru a optimiza nivelul de substante nutritive consumate, in scopul obtinerii unor beneficii maxime.

Consumati suplimenti de nutritie pentru a va asigura catitatea necesara de vitamine si minerale. Ca sa va optimizati nutritia alegeti suplimenti care contin ingrediente de calitate si care corespund necesitatilor dvs. personale.