0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Apa

Organismul nostru pentru a functiona cat mai bine are nevoie de o cantitate apreciabila de lichide. Daca nu sunteti deshidratat, 70% din greutatea dvs. o reprezinta apa, iar rinichii filtreaza zilnic in jur de 180 litri de apa. Fara apa nu poate trai nici o celula si nu se poate efectua nici unul din nenumaratele procese care au loc in corp. Organismul uman este alcatuit dintr-un numar imens de fabrici minuscule, dependente de apa, care contin miliarde de unitati foarte diversificate, insa toate dependente de apa.

 

Pentru a mentine acest sistem aveti nevoie zilnic de 10-12 pahare de apa. Doua pana la patru pahare le obtineti din alimente, restul de opt sau mai mult trebuie sa le consumati chiar daca nu va este sete.

In conditii optime pentru organism, consumul a nu mai putin de 2 l de apa pe zi la o masa corporala de 70-75  kg, este considerat suficient. Pentru cei care nu au putut parasi celelalte bauturi, nutritionistii recomanda sa se bea cate un pahar de apa dupa fiecare bautura alcoolica sau cafea, pentru a contrabalansa efectul lor deshidratant.

Din cauza continutului sporit de calorii, bauturile carbogazoase si sucurile de fructe nu reprezinta o alegere buna, daca incercati sa slabiti sau sa va mentineti greutatea. Incercati sa adaugati in apa doar un pic de suc de fructe sau o felie de lamaie, daca nu va place gustul apei simple.

Nu asteptati sa apara senzatia de sete ca sa beti apa. Senzatia de sete, combinata cu o atentie sporita asupra cantitatii de apa pe care o consumati zilnic, va va ajuta sa asigurati o hidratare optima a corpului dvs.

 

Daca doriti sa beneficiati de un program personalizat Herbalife de nutritie si controlul greutatii, va rugam sa completati profilul individual.