0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Programe

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)

 1. Program Minim pentru Slăbire

  Programul minim pentru slabire ofera toate beneficiile nutritiei celulare, si este recomandat persoanelor care nu au un numar mare de kilograme de slabit. El permite obtinerea unor rezultate foarte bune, insa necesita o disciplina mai stricta. In orice program recomadam introducerea Gustarilor proteice. Vor oferi confort, satietate si placere, iar intr-un final un rezultat mult mai bun! Programul minim Herbalife pentru slabire specificat mai jos este pentru o perioada de 30 de zile.
  420,00 RON
 2. Program Avansat pentru Slăbire

  Programul Avansat pentru Slăbire oferă toate beneficiile nutriției celulare, și este recomandat persoanelor care vor să aibă mai mult confort în timpul programului și efecte pe câteva direcții în același timp. În orice program recomandam introducerea Gustărilor proteice. Vor oferi confort, sațietate și plăcere, iar într-un final un rezultat mult mai bun! Programul Avansat Herbalife pentru Slăbire specificat mai jos este pentru o perioadă de 30 de zile.
  606,00 RON
 3. Program Total pentru Slăbire

  Este programul care conține toate produsele din gama de slăbire. Oferă un confort maxim - energie, vitalitate, sațietate, eliminarea grăsimilor și reconstruirea masei musculare, modelarea frumoasă a corpului. Programul Total Herbalife pentru Slăbire specificat mai jos este pentru o perioadă de 30 de zile.
  831,00 RON
 4. Program de Bază Pentru Îngrășare

  Este pentru cei, care doresc să se îngrașe cu 3-5 kg/lună. Programul Herbalife de Bază Pentru Îngrășare specificat mai jos este pentru o perioadă de 30 de zile.
  549,00 RON
 5. Program Minim pentru Îngrășare

  Este pentru cei care doresc să se îngrașe, respectiv să-și crească masa musculară cu 2-4 kg/lună. Programul Herbalife Minim Pentru Îngrășare specificat mai jos este pentru o perioadă de 30 de zile.
  387,00 RON
Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)