0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Nutriție de bază

Indiferent de obiectivele tale de sănătate, este important să începi cu produse nutriţionale de bază care te pot ajuta să le atingi.

Produsele Herbalife pentru nutriţia de bază sunt: Shake-ul Formula 1 şi Batonul Formula 1 Express, înlocuitori sănătoşi de masă cu aport caloric controlat, Formula 2 Complex de Multivitamine care te ajută să-ţi completezi necesarul zilnic de vitamine şi minerale, Fibre şi Plante Aromate care te ajută să atingi doza recomandată de 25g de fibre pe zi.

Seteaza descrescator

   

9 Articol(e)

 1. Formula 1 Măr Caramelizat și Scorțișoară

  Vă prezentăm noul shake cu aroma festivă: Formula 1 cu aromă de măr dulce caramelizat şi scorţişoară! Poate fi savurat atat rece cât şi cald,  iar aroma delicioasă îţi va infrumuseţa dimineţile şi serile de iarnă.
  129,00 RON
 2. Formula 1 fără alergeni

  Vă prezentăm noul shake Formula 1 fără alergeni: fără gluten, lactoză sau soia, astfel că vă veţi putea bucura de cea mai cunoscută gamă de produse Herbalife. Oferă un echilibru excelent între proteinele de mazăre, nutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate.
  141,00 RON
 3. Formula 1 Shake - Înlocuitor de masă

  O masă delicioasă și sănătoasă care îţi oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă calitate din lapte și soia, micronutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate.
  129,00 RON
 4. Formula 1 Vanilie – Pliculeţe – Set 7 buc

  O masă delicioasă și sănătoasă care îţi oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă calitate din lapte și soia, micronutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate.
  50,00 RON
 5. Formula 1 Express Batoane – Cutie 7 buc

  Când sunteţi în mişcare şi nu aveţi timp să vă preparaţi shake-ul Formula 1 preferat, nu trebuie să pierdeţi o masă sănătoasă. Luaţi cu dumneavoastră Formula 1 Express – o masă sănătoasă într-un baton.
 6. Formula 2 Complex de Multivitamine

  Complexul de multivitamine Formula 2 conţine peste 15 vitamine şi minerale pentru a te ajuta să ajungi la doza zilnică recomandată.
  66,00 RON
 7. Tablete cu Fibre şi Plante Aromatice

  Fibre & plante aromatice este un amestec de fibre de ovăz, inulină și pătrunjel.
  72,00 RON
 8. PACHETUL DE START

  Componența PACHETULUI de START:

  • 6 pliculețe F1 vanilie
  • 4 tablete Thermo Complete  (blister)
  • 2 batoane proteice
  • Brosura de Produse
  44,00 RON
 9. Formula 1 Ciocolată și Mentă

  O nouă aromă proaspătă, delicioasă și răcoritoare. Deliciul gurmanzilor!
  129,00 RON
Seteaza descrescator

   

9 Articol(e)