0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Suplimente nutritive

Seteaza descrescator

   

7 Articol(e)

 1. Thermo Complete

  Herbalife Thermo Complete conţine cofeină pentru a creşte vigilenţa mentală, ajutând la îmbunătăţirea concentrării şi a stării de agilitate.
  143,00 RON
 2. THERMOJETICS YELLOW

  Thermojetics Yellow este un supliment alimentar bogat în crom, care ajută la susţinerea metabolismului şi a unui nivel normal al glicemiei.
  82,00 RON
 3. Activator Celular

  Activator Celular este o formulă specială, care îi oferă organismului vitamine B (B1, B2 şi B6), plus minerale esenţiale, mangan şi cupru, pentru un metabolism energetic normal, precum şi zinc pentru metabolizarea normală a carbohidraţilor
  96,00 RON
 4. Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera

  Realizată din frunză de aloe vera, Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera este o băutură revigorantă ce conţine suc de aloe vera şi, adăugată în apă, îi conferă acesteia un gust răcoritor de citrice.
  118,00 RON
 5. Ceai Instant pe Bază de Plante, 50 g

  O băutură revigorantă cu puţine calorii, cu infuzie de ceai verde şi negru. Când ai un stil de viaţă activ şi agitat, simţi de multe ori că îţi pierzi concentrarea. Cu 6 kcal per porţie, Ceaiul Instant pe bază de plante este o băutură revigorantă, ce se poate consuma rece sau caldă, şi un mod minunat prin care îţi poţi asigura cantitatea necesară de lichide.
  114,00 RON
 6. Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera - Mango

  Realizată din frunza de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă şi în varianta cu aromă de mango. Este o băutură ce conţine suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.
  118,00 RON
 7. Ceai Instant pe Bază de Plante, 100 g

  O băutură revigorantă cu puţine calorii, cu infuzie de ceai verde şi negru.
  164,00 RON
Seteaza descrescator

   

7 Articol(e)