0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

-->

Product was successfully added to your shopping cart.

Controlul greutății

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 11 in total

 1. 1
 2. 2
 1. Thermo Complete

  Herbalife Thermo Complete conţine cofeină pentru a creşte vigilenţa mentală, ajutând la îmbunătăţirea concentrării şi a stării de agilitate.
  143,00 RON
 2. Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera - Mango

  Realizată din frunza de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă şi în varianta cu aromă de mango. Este o băutură ce conţine suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.
  118,00 RON
 3. Ceai Instant pe Bază de Plante, 50 g

  O băutură revigorantă cu puţine calorii, cu infuzie de ceai verde şi negru. Când ai un stil de viaţă activ şi agitat, simţi de multe ori că îţi pierzi concentrarea. Cu 6 kcal per porţie, Ceaiul Instant pe bază de plante este o băutură revigorantă, ce se poate consuma rece sau caldă, şi un mod minunat prin care îţi poţi asigura cantitatea necesară de lichide.
  114,00 RON
 4. Boabe de soia prăjite, 12x21,5 g

  Gustare sănătoasă şi delicioasă Această gustare delicioasă este perfectă atunci când eşti pe fugă. Cu 9g de proteine şi 113 kcal per pachet, Boabele de soia prăjite reprezintă o alternativă mai sănătoasă la alte gustări delicioase, cum ar fi biscuiţii sau sărăţelele.
  69,00 RON
 5. Batoane Proteice

  Batoanele proteice Herbalife sunt o gustare sănătoasă delicioasă, cu conţinut ridicat de proteine. Cu aproximativ 140 calorii*, fiecare Baton proteic Herbalife conţine aproape 10g de proteine din lapte, care ajută la dezvoltarea masei musculare slabe. Crescând masa musculară slabă îţi sporeşti şi rata metabolică a organismului.
 6. Supă de roșii Gourmet

  Supa de roşii Gourmet este o gustare savuroasă şi hrănitoare, cu plante mediteraneene, pentru un gust delicios. Cu aproximativ 104 calorii per porţie, aceasta este o delectare pentru care nu vei avea remuşcări.
  129,00 RON
 7. Formula 3 Pudră Proteică Personalizată

  Pudra Proteică Personalizată Formula 3 este o bogată sursă de proteine din zer şi soia, care ajută la creşterea masei musculare slabe şi păstrează sănătatea oaselor.
  103,00 RON
 8. Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera

  Realizată din frunză de aloe vera, Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera este o băutură revigorantă ce conţine suc de aloe vera şi, adăugată în apă, îi conferă acesteia un gust răcoritor de citrice.
  118,00 RON
 9. Activator Celular

  Activator Celular este o formulă specială, care îi oferă organismului vitamine B (B1, B2 şi B6), plus minerale esenţiale, mangan şi cupru, pentru un metabolism energetic normal, precum şi zinc pentru metabolizarea normală a carbohidraţilor
  96,00 RON
 10. THERMOJETICS YELLOW

  Thermojetics Yellow este un supliment alimentar bogat în crom, care ajută la susţinerea metabolismului şi a unui nivel normal al glicemiei.
  82,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 11 in total

 1. 1
 2. 2