0753 770 844CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

Despre magazinul online www.nutritie-wellness.ro

Bine ați venit pe site-ul www.nutritie-wellness.ro, site administrat de Ioana Iliescu-Bantu – Membru Herbalife Independent  din 2009 și vă mulțumim pentru atenția pe care ne-o acordați.

Site-ul www.Nutritie-Wellness.ro este dedicat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească nutriția, care doresc să devină mai sănătoase, să slăbească, să învețe să-și mențină rezultatele și să se simtă bine pe termen lung.

Vrei să faci niște alegeri sănătoase, dar nu ești sigur de unde să începi?

Chiar atunci când te angajezi într-o alegere corectă s-ar putea să ai nevoie de sprijin pentru a parcurge drumul necesar și a-ți atinge scopurile. Aici este locul unde te putem ajuta.

Dorim să mulțumim clienților nostri loiali și să vă asigurăm că veți beneficia și în continuare de Cele Mai Bune Servicii și Livrare Rapidă.

Cumpară cu absolută încredere, noi iți vom depăși toate așteptările.

Împreună cu produsele vei primi reviste și pliante, vei avea acces la pagini speciale de internet cu informații despre modul de consum și recomandări pentru alimentație. In timp ce vei consuma produsele, vom  comunica  prin telefon, e-mail, etc. pentru a-ți oferi sprijin, motivație și recomandări. Aceste recomandări te vor ajuta să slăbești, să-ți schimbi obiceiurile alimentare, să înveți să-ți controlezi greutatea, să te simți bine în fiecare zi și să nu te mai îngrași niciodată.

O nutriție bună este secretul unei vieți lungi și sănătoase. Produsele Herbalife te ajută să te simți și să arăți mai bine.

De ce Herbalife?

Deoarece suntem angajați și dedicați să aducem sănătate și prosperitate în viața TA!

Produsele Herbalife pot fi livrate în Brașov, București și în țară în 24-48 de ore de la data comenzii. În Brașov se pot preda și personal.

După ce vei face comanda de produse Herbalife te vom contacta rapid.

 

Mulțumim și eCumpărături Plăcute!

Ioana Iliescu Bantu

Consultant Wellness / Membru Herbalife Independent

 

 

Această pagină aparține unui Membru Herbalife Independent. Pentru a vizita pagina oficială Herbalife, accesează Herbalife.ro.